PSD este îngropat în datorii. A spus-o FIREA

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică la Antena 3 că liderilor PSD li s-a comunicat în CEX-uri că formațiunea are datorii de ordinul milioanelor de euro după campania prezidențială a Vioricăi Dăncilă.

 

„Ne-au informat în cadrul unor ședințe CEX că sunt datorii destul de mari, de ordinul milioanelor de euro pentru contracte care au fost încheiate în campania prezidențială”, a spus Firea.

  • Antena 3 a difuzat sâmbătă seara o informație pe surse potrivit căreia liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, le-ar fi spus unor șefi județeni că DNA a cerut documente de la partid despre datoriile și contractele PSD din campania electorală de la alegerile prezidențiale din 2019. „Se așteaptă că asta va fi o temă de campanie împotriva PSD”, mai spus sursele citate. În discuțiile cu unii șefi PSD, a mai transmis Antena 3, Marcel Ciolacu ar mai fi spus că el se așteaptă ca Viorica Dăncilă să fie „chemată/săltată de DNA”.

 

  • În același timp, alte surse consultate de ȘTIRIPESURSE.RO spun că documentele solicitate de DNA ar viza nu doar perioada în care Viorica Dăncilă a condus PSD, ci și mai multe documente de la Secretariatul General PSD în timpul mandatului lui Liviu Dragnea la vârful partidului. Un curent de gândire din PSD este că totul e mai mult o șicanare din partea DNA, argumentul fiind că nici Curtea de Conturi și nici AEP nu ar fi găsit nereguli.

 

  • Pe de altă parte, alte surse din PSD spun că ar fi vorba despre o disjungere din dosarul lui Mircea Drăghici, caz ajuns deja în instanță.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed