Cum poți vedea Live Stream Online meciul Portugalia – Franța de la Euro 2020

Meciul Portugalia-Franța, decisiv pentru calificarea în optimile Euro 2020, se poate viziona pe PRO TV PLUS și online pe VOYO de la ora 22.00.

La aceeași oră se dispută și meciul Germania-Ungaria.

Calcule, conform GSP:

  • Franța e singura calificată matematic în „optimi” din grupa F. Campioana mondială va termina pe primul loc dacă o va învinge pe Portugalia. Sau cu un egal contra lusitanilor, în cazul în care Germania nu bate Ungaria.
  • Germania e sigură de calificare cu un egal. Dacă Germania câștigă și Portugalia o încurcă pe Franța, atunci nemții câștigă grupa. Trupa lui Low e OUT dacă pierde cu Ungaria, iar Portugalia obține măcar un punct cu Franța.
  • Portugalia are și ea nevoie de o remiză. Cu 3 puncte, campioana en-titre câștigă grupa, cu condiția ca Germania să nu învingă. Portugalia poate rata calificarea dacă va capitula în fața Franței, iar Ungaria ar câștiga cu Germania.
  • Ungaria are doar varianta victoriei. Termină pe doi dacă o învinge pe Germania și Franța câștigă cu Portugalia. Locul secund ar fi decis la golaveraj daca maghiarii ar câștiga, iar francezii ar pierde. Ungurii s-ar califica de pe 3 cu o victorie, dacă Franța și Portugalia ar remiza.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed