Cu cine joacă Simona Halep în al doilea tur de la Roland Garros

Cu cine joacă Simona Halep în al doilea tur de la Roland Garros. Emoții mari pentru Simona Halep. Se apropie cel de-al doilea tur de la Roland Garros, turneul preferat al sportivei românce.

Simona Halep a reușit să treacă fără prea mare stres peste primul tur de la Roland Garos. Sportiva a învins-o pe Nastasja Schunk (18 ani, 165 WTA), cu un scor de 6-4, 1-6, 6-1.

Cu cine joacă Simona Halep în al doilea tur de la Roland Garros

În cel de-al doilea tur de la Roland Garos, Simona Halep va întâlni însă o sportivă cu rezultate superioare. Este vorba despre chinezoaica Qinwen Zheng (19 ani, 74 WTA).

Cel de-al doilea tur de la Roland Garos a fost programat de organizatori joi, al treilea al zilei de pe terenul ”Simonne Mathieu”, astfel că va începe în jurul orei României 16:00.

Cu cine joacă Simona Halep în al doilea tur de la Roland Garros

Anterior jocului Simonei Halep, se dispută partidele Leolia Jeanjean – Karolina Pliskova și Frances Tiafoe – David Goffin.

Menționăm faptul că confruntarea din turul secund de la Roland Garros va consemna al doilea meci direct disputat de Simona Halep și Qinwen Zheng. Cele două s-au mai întâlnit pe teren în 2022, în semifinale la Melbourne Summer Set 1, unde Simona Halep a ieșit învingătoare.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed