A căzut năpasta peste familia lui VLASOV! Soția a murit, iar el, fiica și o nepoată sunt infectați

Viviana Vlasov, soţia lui Mihail Vlasov, a murit după o evoluţie rapidă a bolii. La câteva zile după deces, avocatul Vlasov şi încă doi membri din familie au fost internaţi în spital, diganosticaţi cu COVID-19. Drama familiei avocatului Mihail Vlasov continuă. La câteva zile după ce soţia lui, Viviana Vlasov, a murit din cauza COVID-19, fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României a fost internat la Iaşi cu o formă medie de coronavirus.

 

De asemenea, una dintre fiicele avocatului (cunoscuta Vanda Vlasov), dar şi o nepoată se află în spital, infectate cu acelaşi virus.

 

Potrivit Ziarului de Iaşi, într-un apel făcut public pe contul de Instagram, Noelle Vlasov pare că dezvăluie voalat sursa infectării în familie: „Mai bine la mare cu mască decât la spital. (…) nu ştiţi cui puteţi să daţi, şi cum se va descurca acea persoană cu virusul, ce vârstă are, şi ce alte afecţiuni are.(…) Eu am purtat mască, dar m-am întâlnit cu mulţi oameni care nu purtau”.  Surse oficiale au spus pentru Ziarul de Iaşi că întreaga familie Vlasov este infectată cu SAR-CoV-2, iar virusul ar fi fost contractat de la o rudă de la Bucureşti   Sâmbătă, 22 august, Viviana Vlasov, soţia avocatului Vlasov, a murit la 72 de ani la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, după aproximativ 10 zile de internare cu infecţia cu SARS -COV -2.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed