Familia lui Ingrid Vlasov distrusă de COVID-19! După ce și-a pierdut mama, designerița se află internată, la fel tatăl său și fiica sa

0

Sunt tratate medical Ingriv Vlasov, fiica sa, Noelle, dar și Mihail Vlasov, tatăl creatoarei de modă.

După ce soția avocatului Mihail Vlasov (76 ani) a murit din cauza coronavirusului fără să aibă probleme grave de sănătate, fostul președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României încă este internat la Iași, infectat cu același virus. La fel și Ingrid, una din fiicele sale. Într-un apel făcut public pe contul de Instagram, Noelle Vlasov, în prezent un cunoscut model (fiica lui Ingrid și a fostului manechin Marian Nedelcu), pare că dezvăluie  sursa infectării, s-a întâmplat în familie: “Mai bine la mare cu mască decât la spital. Nu ştiţi cui puteţi să daţi, şi cum se va descurca acea persoană cu virusul, ce vârstă are, şi ce alte afecţiuni are. Eu am purtat mască, dar m-am întâlnit cu mulţi oameni care nu purtau”.

Mama creatoarei de modă avea 72 de ani și a murit după ce starea ei de sănătate s-a agravat neașteptat de repede. Medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Sfânta Parascheva” din Iaşi au depus toate eforturile pentru o ține în viață.Însă, din păcate,Viviana Vlasov s-a stins din viață pe 22 august.