Cea mai ieftină maşină electrică – versiunea finală. Vezi preţ (FOTO)

Prima versiune deţine un motor electric de 10 cai putere, capabil să ruleze până la o viteză maximă de 45 de km/h şi nu necesita permis de conducere. Preţul pentru această versiune este de 6.990 de euro. De reţinut însă  că la această sumă se adaugă şi costurile lunare pentru închirierea setului de baterii, adica încă 45 de euro. Potrivit Renault, acumulatorii acestui model permit rularea pe o distanţă de 100 de kilometri.

 

Cea de-a doua versiune oferă un motor de 20 de cai, fără emisii şi  poate atinge o viteză maximă de 80 km/h. Motorizarea este disponibilă cu alte două niveluri de echipare – Urban şi Tehnic. Urban are un preţ de 7690, iar Tehnic – 8490 de euro. Şi în acest caz, clienţii vor fi nevoiţi să plătească 49 de euro pentru închirierea bateriei, care asigură tot o autonomie de 100 km.

 

Renault Twizy are două locuri (1+1), un volan şi măsoară doar 2, 3 metri în lungime şi 1, 13 metri în lăţime. Cei interesaţi trebuie să ştie că micul vehicul electric va intra în producţia de serie la sfârşitul anului 2011. Bateria lui Twizy poate fi încărcată complet în 3 ore şi jumatate.

 

Mai multe detalii aici

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed