Câciu anunţă că investiţia în proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Neamţ va continua cu finanţare din Programul de Dezvoltare Durabilă şi vor fi investite 370 milioane de euro

„Investiţia în proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Neamţ va continua cu finanţare din Programul de Dezvoltare Durabila. 370 milioane de euro investiti în beneficiul a 45 de unităţi administrativ teritoriale din judeţ. Asemenea a încă 33 de proiecte de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată de la nivelul întregii ţări începute/contractate prin POIM în exerciţiul financiar 2014-2020 şi proiectul de apă din judeţul Neamţ, contractat iniţial prin POIM va fi finanţat în continuare din PDD”, a scris Adrian Câciu, joi pe Facebook.

El a mai spus că „valoarea alocată la nivel naţional pentru astfel de proiecte este de 4 miliarde euro, iar angajamentul nostru este de a lucra împreună cu autoritătile locale pentru finalizarea lucrarilor de investiţii”.

„Pentru că nu este numai despre bani, este despre a investitii în servicii publice de calitate pentru comunitătile locale!”, a conchis Câciu.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed