A început Săptămâna Modei la Milano

Ora exactă în modă se dă la Milano. La foarte puţin timp după săptămâna modei de la Londra, marile case s-au mutat în Italia. Designerii au venit cu cele mai noi creaţii pentru sezonul primăvară-vară 2013.
Casa Gianfranco Ferre a trasat linii geometrice şi a creat rochii foarte scurte în alb şi negru, strânse pe corp, care lasă la vedere umerii şi picioarele. Modelele au defilat pe podium cu pantofi cu toc foarte înalt, făcuţi din materiale asortate, insipirate din anii 70.

 

Tot pe geometrie a mers şi designerul Georgio Armani. Jachete slim de inspiraţie masculină, cu revere subţiri sau deloc şi în culori apoase au fost asortate cu pantaloni largi, din mătase, pentru un confort desăvârşit. Pentru ţinutele de seară, designerul propune rochii strălucitoare, purtate peste pantaloni vaporoşi.

 

Domenico Dolce şi Stefano Gabbana au mizat pe culori. Colecţia lor, cu infuenţe mediteraneene şi cu motive florale a surprins pe toată lumea. Cei doi propun ţinute vesele, pline de viaţă, din organza şi bumbac cu broderii. Acestea au fost asortate cu platforme înalte şi cercei candelabru în culori vii.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed