AC/DC a băgat în priză peste 50.000 de spectatori (VIDEO)

 

 

Show-ul a fost deschis cu Rock&Roll Train, pentru care a fost pusă pe scenă o locomotivă în mărime naturală. Atmosfera a fost încinsă câteva minute mai târziu cu piesa She’s Got the Jack. Pentru Hell’s Bells, membrii AC/DC au tras clopotele în faţa Palatului Parlamentului.

În deschidere, publicul a fost încălzit de trupa rock românească Iris şi de trupa americană de heavy-metal Down.

„Cine suntem noi şi cine sunt dânşii?…”, a întrebat, retoric, Cristi Minculescu, onorat să cânte în deschiderea evenimentului ce are toate şansele să fie concertul anului în România.

Iar „dânşii” au arătat, pentru prima dată live în România, cine sunt cu adevărat pe scenă: rock puritate 100%, spectacol total şi o desfăşurare matematică după care s-ar putea lesne preda un curs despre cum să bagi în priză zeci de mii de oameni folosindu-te de chitare, tobe şi curent electric.

Punctuali ca orice trupă care îşi respectă fanii, australienii şi-au început recitalul la ora anunţată, 21.00. Intrarea a fost pe cât de imprevizibilă, pe atât de gustată de public: cu o locomotivă, anunţând astfel din start că publicul va avea parte de ceva unic. „Bună seara, Bucureşti!”, a salutat solistul Brian Johnson după prologul „Rock n’ Roll Train„, iar toată asistenţa anticipa deja că nu va regreta niciun leu din preţul deloc simbolic al biletelor de intrare.

Citeşte mai mult pe REALITATEA.NET

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed