AcasăMoney&PeopleAdrian Mutu debutează în moda masculină! Lansează propria linie de sacouri de...

Adrian Mutu debutează în moda masculină! Lansează propria linie de sacouri de lux

Notoritatea căpătată în lumea fotbalului adevărat și pasiunea pentru frumos l-au convins pe mereu elegantul Adrian Mutu să depășească statutul de model pentru elegante ținute.

După linia de pantofi sport personalizați ”AM 10” și băutura izotonică ce-i poartă numele, Adrian Mutu debutează și în lumea modei cu propria colecție de sacouri, articole vestimentare mereu în tendințe și nelipsite din garderoba vedetelor.

A ratat Echipa Națională însă, pe lângă băutura izotonică oficială livrată de Briliant de care jucătorii din lot au nevoie la antrenamente, mai mult ca sigur aceștia vor purta costume cu eticheta Adrian Mutu. Asta în virtutea respectului de care se bucură fostul mare jucător al României ce a jucat pentru mari cluburi de fotbal precum Inter Milano, Chelsea, Juventus, Fiorentina.

Adrian Mutu debutează în moda masculină! Lansează propria linie de sacouri de lux

Cătălin Măruță, obligat să plece din casa sa! ”Reaminiți-i Andrei să-mi lase ceva bun la ușă”

Adrian Mutu debutează în moda masculină! Scoate propria linie de sacouri de lux

Elegant și mereu pus la patru ace, imaginea vestimentară impecabilă a lui Mutu (43 de ani)  se datorează și designerului Alberto Dobre, cu care fostul star al fotbalului colaborează de mulți ani. De altfel, viitoarea colecție de ținute office ori business care vor avea pe etichetă numele de Adrian Mutu vor fi realizate cu echipa popularului designer vestimentar care, prin sacourile sale, îmbutătățește imaginea multor personalități din high life-ul autohton. ”Adrian Mutu este exemplul cel mai bun prin care poate fi susținută, vizual, imaginea sofisticată a unei personalități publice masculine”, este lăudat Mutu de designerii casei de modă sus amintită.

A murit Monica Vitti, regina cinematografiei italiene. ”Am pierdut o mare artistă, am pierdut un mare om”

Ultimele Articole