Afacerea de succes a lui Carmen Brumă! Vinde cu succes propriile secrete de frumusețe. La 46 de ani se menține în formă maximă!

Carmen Brumă se întoarce pe micile ecrane începând cu acest weekend. MediCOOL (Antena 1), este emisiunea sa și a doctorului Mihail Pautov.

Vedetă de televiziune aproape neschimbată în ultimii 20 de ani, grație sportului, disciplinei sale și regulilor sub care își conduce viața, experiența sa de a avea un corp armonios și perfect a fost ”solicitată” de sute de doamne și domnișoare cărora iubita lui Mircea Badea le-a livrat programe de sport și nutriție.

Secretele sale care promovează diete alimentare potrivite și programele sale de slăbit, se vând destul de bine în pachete online. Drept dovadă că deține recordul pentru cel mai bine vândut program de slăbit din România, cu peste jumătate de milion de exemplare vândute.

”Ce cumperi: 6 săptămâni de regim alimentar cu exemple de trei mese pe zi și două gustări / 5 antrenamente de 15 minute (plus încălzire și stretching) pentru acasă”, este oferta cea mai simplă, dedicată persoanelor ocupate, care au puțin timp la dispoziție, trimisă de Carmen Brumă pe mailul doritorilor pentru 65 de lei.  Antrenoarea personală și nutriționista avizată oferă și programe dedicate ”Eve”- lor care vor să devină mame dar și celor care vor să arate mai slabe în rochia de mireasă. Carmen Brumă câștigă bine împărtășind învățămintele sale în special femeilor aflate între 35-69 de ani. În plus, firma sa (intitulată sugestiv ”Suplă și Sănătoasă”-n.r.) facilitează contracte pentru agenții de publicitate.

Afacerea de succes a lui Carmen Brumă! ”Fiecare antrenament are o zonă principală pe care o lucrează. Sunt foarte bune pentru că niciunul nu durează mai mult de 20 de minute şi se lucrează cu propria greutate. Sunt exerciţii create de mine, pe baza experienţei mele de până acum”, spune Carmen Brumă.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed