x


  • EUR
    4.8736
    USD
    4.1619
string(16) "instant-articles"

ALERTĂ! ”BITANU” de la GUVERN s-a infectat

Secretarul general adjunct al guvernului este infectat cu coronavirus.

Autor: Mihai Voican | Sursa: G4MEDIA | Publicat: 16.10.2020, 12:15

Secretarul general adjunct al Guvernului Orban, Costel Barbu, a anunțat vineri pe Facebook că este infectat cu coronavirus și că a intrat în izolare începând de luni.

 

ALERTĂ în PNL. Doi deputați au ajuns la ATI. Cum s-au infectat?

 

”Vă anunț pe această cale că începând de luni mă aflu în izolare. Am avut simptome ușoare de răceală și am solicitat efectuarea unui test pentru COVID, care a ieșit pozitiv. Starea mea de sănătate este una bună, însă voi rămâne izolat. Am luat legătura cu toate persoanele cu care m-am aflat în proximitate și am stat împreună mai mult de 15 minute, iar DSP a făcut ancheta epidemiologică. Din fericire, colegii din Guvern – în afară de persoanele de la biroul meu – nu se află în definiția de caz pentru contacți”, a scris Costel Barbu pe Facebook.

 

Guvernul NU vrea o altă STARE DE URGENȚĂ: Nu vrem să ajungem la un “lockdown”

 

Secretarul general adjunct al PNL, Costel Barbu, a fost numit la finalul anului trecut în funcția de secretar general adjunct al guvernului, potrivit unei decizii a premierului Ludovic Orban publicată în Monitorul Oficial. El a fost condamnat definitiv pentru incompatibilitate în 2015 și a pierdut funcția de primar al comunei Suhaia din Teleorman. Pentru că în 2016 Barbu avea interdicție să candideze, în cursa pentru primărie a intrat soția sa, Polexia, care a și ajuns primăriță. După condamnare, Costel a rămas în primăria comunei pe postul de city manager.

Citește integral: Costel Barbu, un apropiat al premierului Orban, a fost numit secretar general adjunct al Guvernului / Barbu a fost condamnat pentru incompatibilitate când era primar în Teleorman / El și-a pus apoi soția să candideze la primărie în locul său
Un om de afaceri din Târgu Jiu l-a dat în judecată pe Costel Barbu, susținând în timpul procesului că secretarul general adjunct al guvernului este adevăratul proprietar al unei pensiuni din Rânca (Gorj) și că a negociat cu el o serie de lucrări pe care nu le-a plătit. Instanța l-a obligat pe Barbu să achite lucrările în valoare de 31 de mii de lei, dar omul de afaceri susține că n-a primit decât 12 mii de lei. Barbu a negat în cursul procesului că este adevăratul proprietar al pensiunii, susținând în continuare că este afacerea nepoatei sale.