Alex Velea nu vrea să mai audă de Măruță. ”Să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală. Tu ți-ai fracturat-o în mai multe locuri”

0
39

Alex Velea nu vrea să mai audă de Măruță. Solistul nu este dispus să facă nicio concesie și i-a dat un răspuns dur prezentatorului Pro Tv deși acesta și-a cerut scuze.

Velea a rupt prietenia cu soțul Andrei deoarece se simte bârfit în emisiunile acestuia, ba chiar le-a permis invitaților acestuia să-i jignească familia. Mai mult l-a caracterizat pe Măruță ca fiind lipsit de coloană vertebrală.

Velea:”Să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală. Tu ți-ai fracturat-o în mai multe locuri”

Ca să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate, ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și tu te-ai făcut că nu vezi”, este replica lui Velea la scuzele lui Măruță. ”Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre ‘scuzele’ astea false și dorința de a da bune la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie, dacă ea a existat vreodată, e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă. Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități”, a fost replica tăioasă a lui Velea care l-a mai anunțat pe cunoscutul prezentator că nu vede cale de împăcare.

Cum se descurcă Dan Capatos cu banii: ”Trăiesc din salariu. Nu știu să fac altceva!”

Alex Velea nu vrea să mai audă de Măruță. ”Calcă pe cadavre pentru audiență”

”Mătălin Căruță” că acest lucru nu se va întâmpla. ”Nu esti capabil de sentimente sincere sau de empatie reală, totul e o mască, e un rol pe care îl joci ca să dai bine și pentru bani. Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lcururile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță”, a continuat Velea care, într-un mesaj anterior, postat în online, a spus despre același Măruță că acesta calcă peste cadavre pentru audiență”

Ultimele luni au fost pline e certuri pentru Aex Velea care s-a îndepărtat și de Lino Golden pe care l-a prezentat drept băiatul „adoptiv”, dar și de Mario Fresh

El e românul care s-a întrecut cu Max Verstappen!