AcasăMoney&PeopleAlexandra Stan și soțul său și-au spus adio după două luni! Și-au...

Alexandra Stan și soțul său și-au spus adio după două luni! Și-au șters toate fotografiile de pe rețelele sociale în care apăreau împreună

Fericirea și bucuria nunții și a căsniciei Alexandrei Stan n-a durat prea mult. La doar câteva luni de când s-a cununat și două luni de când a îmbrăcat rochia de mireasă, fosta diva pop s-a despărțit de Emanuel Petre Necatu. Cei doi se cununaseră pe 24 aprilie iar în vară au surprins pe toată lumea anunțând că au făcut nuntă în secret.

O nuntă discretă, departe de ochii curioșilor, la malul mării, iar totul a ieșit conform planului în cel mai mic detaliu. Însă, la doar două luni de când a îmbrăcat rochia de mireasă, toți cunoscuții lor au fost uimiți cum cei doi proaspăt căsătoriți și-au șters toate fotografile de pe rețelele sociale în care apăreau împreună. Niciunul dintre ei nu a dorit să vorbească clar despre subiectul despărțirii, dar se pare că cei doi și-ar fi spus adio, mai ales că Emanuel a publicat un mesaj din care se înțelege că nu mai formează un cuplu alături de cântăreață.

Patrizia Paglieri o ia de la 0 cu banii de la Asia Express. Își deschide un nou local

Alexandra Stan și soțul său și-au spus adio după două luni! Și-au șters toate fotografile de pe rețelele sociale în care apăreau împreună

”În dragoste nu există frică, ci dragoste desăvărșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvărșit în dragoste”, a fost mesajul lui Emanuel Necatu. ”Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta. Emanuel a spus primul și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!”, spunea autoarea succeselor ”Lollypop” ori ”Saxobeat” .

5 GANG, trupa fenomen pentru adolescenții români, se va desființa!

Ultimele Articole