Alro a cumpărat până la 1 iulie energie hidro sub costul de producţie (video)

VEZI VIDEO
„De când am preluat mandatul la Hidroelectrica am inceput negocierile pe toate contractele bilaterale. Parte din ele am reuşit să închidem, cum e cazul contractului Alro la un preţ superior. Am făcut o creştere de 12% a preţului până la 31 decembrie, urmand ca după 31 decembrie sa mărim în continuare. Acum ele sunt sub costul de producţie? Erau sub costul de producţie. Am acceptat de comun acord sa modificăm contractul, discuţia se face pe nivelul la care se face modificarea, noi tinând de o creştere in jur de 22 şi 25%. Tot ceea ce facem noi este ca preţurile de livrare să fie peste preţurile de cost”, a declarat Mihai David, director general Hidroelectrica.

The Money Channel a dezvăluit că o serie de companii precum Alro, Ehol Distribution, Elsid Titu şi Energy Holding au cumpărat energie de la Hidroelectrica sub costul de producţie.

În urma informaţiilor obţinute de The Money Channel, ministrul Economiei, Adriean Videanu, a decis să investigheze situaţia contractelor încheiate de Hidroelectrica.

Urmăreşte pe Money WebTV toate ştirile video şi emisiunile The Money Channel

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed