AcasăMoney&PeopleAnda Adam investește în propria linie de cosmetice și parfumuri. A scos...

Anda Adam investește în propria linie de cosmetice și parfumuri. A scos din vitrina magazinului său costumele de baie

Anda Adam a trecut afacerea sa cu costume de baie pe plan second.

Scăderea interesului pentru ținutele de plajă odată cu încheierea sezonului estival a determinat-o pe solistă să se orienteze către un alt proiect, în domeniul frumuseții. Și-a lansat propriul parfum, produsul fiind deja disponibil, și vrea să se extindă în zona producției produselor cosmetice.

”Este un proiect pe care mi l-am dorit foarte mult. Parfumul este gata de anul trecut, însă, din păcate, abia acum am reușit să îl lansăm. Nu am vrut să mă grăbesc, am vrut să fac ceva să iasă bine și frumos, așa cum mi-am dorit. Mi-am dorit foarte mult să încep cu un parfum, pentru că îmi doresc să mă extind pe zona aceasta de cosmetice. Urmează și alte surprize, o colecție de farduri și lipstick-uri”, spune Anda Adam care, pe lângă costumele sale de baie ce poartă numele său și al fetiței sale, mai vinde prin intermediul magazinului său online accesorii și bijuterii, de asemenea, proprii ochelari de soare pe care îi promovează în majoritatea postărilor.

Vin vremuri grele! Mai nou, Daniela Crudu se vinde sexy pentru orice buzunar /FOTO

Anda Adam investește în propria linie de cosmetice și parfumuri ”Arată bine estetic și vă promit că va crea dependență”

”Este un parfum care se cheamă Swano, arată cam așa, vorbim de o lebăduță neagră. Arată bine estetic și vă promit că va crea dependență. Este un parfum care dacă te-ai dat o dată, momentan rămâi setat pe el. L-am ales din vreo 200 și ceva de arome, vreo patru luni am tot mirosit”, își promovează parfumul Anda Adam (42 de ani).

Care este costisitorul capriciu, pasiunea cea mare a lui Ion Țiriac: ”E singurul lux pe care mi-l permit”

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.