Anda Adam, model pentru noua sa colecție de costume de baie de lux /GALERIE FOTO

Anda Adam este și model pentru noua sa colecție de costume de baie. Unele de lux, având în vedere că prețul acestora pleacă de la 200 de lei, cele mai scumpe costând 350 lei.

 Solista are propriul magazin online dedicat acelor doamne și domnișoare care nu vor să poarte la plajă costume de baie comune. Pe urmele unor mari vedete precum Rihanna, Britney Spears ori Gisele Bündchen, Anda Adam și-a lansat propriul brand de costume de baie ”de vedetă” în urmă cu cinci ani și anual lansează colecții noi, în ton cu trendurile. La comandă, produce și costume de baie personalizate, plin aplicarea de pietrece ori cristale Swarovski.

Anda Adam, model pentru noua sa colecție de costume de baie. Face ținute de plajă pentru dive

  Pe lângă costumele sale de baie, ce poartă numele său și al fetiței sale (Adam&Eve), solista mai vinde prin intermediul magazinului său accesorii și bijuterii, de asemenea, modele din propria line de costume de fitness (jumpsuits) și proprii ochelari de soare pe care îi promovează în majoritatea postărilor sale. ”Scopul este acela de a asigura clientilor  cea mai buna calitate a unor costume de baie personalizate și unice pe piata de specialitate, la preturi competitive si de invidiat. Mereu ne asiguram de faptul că stilul prezentat în acest magazin online este exact acela pe care îl caută clientii nostri”, își îmbie clienții Anda Adam.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed