Andreea Berecleanu a câștigat procesul pe care i l-a intentat fostul soț, Andrei Zaharescu

În ultimul proces, fostul prezentator de știri, de asemenea, fost purtător de cuvânt al Guvernului în perioada USL (actualmente consul general în Africa de Sud), a cerut ca actuala știristă a Prima TV să răspundă patrimonial pentru insolvența companiei care le-a aparținut.

Conform unor surse din mediul judiciar, recent, judecătorii de la Tribunalul București au dat verdictul în procesul intentat de actualul diplomat. Magistrații au respins acțiunea depusă de Andrei Zaharescu pe motiv că faptele s-au prescris.

Actorii TNB voluntari pentru DSP! Au fost instruiți și răspund apelurilor urgente ale bucureștenilor

”Admite excepţia prescripţiei, invocată de pârâtă. Respinge acţiunea ca fiind prescris dreptul material la acţiune. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Bucureşti secţia a VII-a civilă. Pronunţată azi 04.11.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia judecătorilor.

La rândul său, fosta știristă a Antena 1, Andreea Berecleanu (45 ani) i-a intentat fostului ei soț mai multe procese pentru plata pensiei alimentare pentru cei doi copii ai lor, Eva (18 ani) și Petru (15 ani). Andrei Zaharescu ar fi obținut o reducere de 200 de dolari, față de 600 de dolari, motivând că are nevoie de bani pentru întreţinerea celui de-al treilea copil al său. La rândul său, Andrei Zaharescu (59 ani) i-a cerut fostei soții plata cheltuielilor de judecată de până acum, care se ridică la aproximativ 6.000 de lei. Pentru plata datoriilor, Andrei Zaharescu ar fi intenționat să o execute silit pe Andreea Berecleanu.

Selly lansează propria emisiune! ”Va fi cel mai tare show de divertisment din România”

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed