AcasăMoney&PeopleAndreea Marin iese la atac, în rivalitatea cu Mihaela Rădulescu: ”Este obsedată...

Andreea Marin iese la atac, în rivalitatea cu Mihaela Rădulescu: ”Este obsedată de persoana mea!” TOPUL SCANDALURILOR URIAȘE în care și-au aruncat vorbe grele

Andreea Marin și Mihaela Radulescu, cele două eterne rivale din linia întâi a biz-ului autohton continuă lupta, ”alimentatând-o” într-un mod la fel de savuros. De acestă dată a fost rândul fostei regine a ”surprizelor”, care, pentru prima dată, a vorbit tranșant de relația cu ”Diva de la Monaco”.

”Nu mi-a făcut plăcere să văd atâtea… În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine!”, i-a mărturisit Andreea Marin lui Mădălin Ionescu, moderatorul ce a mai provocat-o pe prezentatoarea TVR, întrebând-o dacă mai a mai existat vreun alt personaj în showbiz care să o deranjeze atât de mult.

”Nu! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu… N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist! Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică… Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar… , a dat la o parte diplomația Andreea Marin.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, topul scandurilor uriașe!

În ultimii 20 de ani, relația dintre cele două vedete a cunoscut multe momente ce au făcut deliciul mass media, replici în care Andreea Marin (46 ani) și Mihaela Rădulescu (52 ani) și le-au împărțit, uneori cu dibăcie, alte ori din cauza nervilor.

Cel mai de ecou  scandal rămâne discuția dintre Mihaela Rădulescu cu fostul său soț, Elan Schwartzenberg, interceptare telefonică dintr-un dosar DNA, ce făcea obiectul unei anchete. Conform stenogramelor, discuția acestora nu avea legătură cu respectivul caz, dar a ajuns în spațiul public mai ales că Mihaela a numit-o pe Andreea ”vită”. ”Eu am fost umană tot timpul și chiar am încercat să fac lucrurile să meargă. Atât a putut ea gândi în acel moment! Am simțit atunci că intuiția mea e bună, eu văd oamenii așa cum sunt! Întotdeauna!”, a spus Andreea Marin.

În 2007, în contextual unei campanii  pentru a ajuta un copil diagnosticat cu o maladie cumplită, invitată la emisiunea lui Robert Turcescu, Andreea Marin a citit în direct un mesaj telefonic pe care tocmai îl primise de la Mihaela Rădulescu: ”Ești cel mai josnic om pe care l-am întâlnit vreodată”

În 2008, cele două dive s-au contrat pe tema adopţiei la distanţă. După ce Andreea a anunţat că a adoptat un băieţel din China şi o fetiţă din Niger, Mihaela a subliniat că aceste demersuri ale vedetelor “sunt trucuri pentru imagine”

Au slăbit chiar și jumătate din greutatea lor! Câteva din vedetele noastre au ajuns de nerecunoscut

În 2009,  Mihaela a deschis  un magazin cu articole pentru copii-”Picioru’ gras”. Imediat după, Andreea a lansat o linie -vestimentară pentru bebeluşi, „Violet”. În luna noiembrie a aceluiaşi an, divele şi-au lansat cărţile în acelaşi loc, la Târgul Gaudeamus, în aceeaşi zi, la diferenţă de două ore.

În 2007,  la “Uite cine dansează”, Mihaela a fost prezentatoare, iar Andreea, jurat. Cele două s-au dezlănțuit. încă din începutul emisiunii, după ce a făcut publicului cunoștință cu vedetele concurente, Răduleasca a prezentat juriul și nu s-a putut abține înainte să o menționeze pe rivală: „Iată o situație pe care trebuie să o depășim în fiecare luni de acum încolo, Andreea, bine ai venit!”. După dansul primei perechi, Mihaela a invitat-o din nou pe Andreea Marin la o „discuție”: „Andreea, iar revin la tine, pentru că chiar trebuie să vorbim și asta o să facem în continuare. Glumesc!”.

Apogeul „înțepăturilor” dintre cele două a avut loc după ultimul dans din concurs. Andreea s-a grăbit pentru a comenta momentul, însă pentru că nu era timpul potrivit iar emisiunea era în întârziere, Răduleasca a pus-o imediat la locul ei: „Stai jos, că nu era momentul tău, stai jos că era momentul lui Florin! Andreea, aici eu sunt șeful!”. Iar „Zâna” nu s-a mai putut abține să riposteze: „Așa te las eu să crezi!”

Ultima dorință a lui Gabi Luncă! Rămășițele soțului său vor fi deshumate după 33 ani și mutate lângă ea. Va fi condusă pe ultimul drum, pe covor roșu

Ultimele Articole