Andreea Marin, ședință foto emoționantă alături de fiica sa: Suntem legate de mama mea, Violeta, înger în cer…

Andreea Marin este o mamă foarte fericită. O privește cu zâmbetul pe buze pe Ana Violeta Bănică, rodul dragostei ei din căsnicia cu celebrul Ștefan Bănică JR. Violeta are 15 ani, iar mama ei nu își mai poate lua ochii de la ea. Cele două, mama și fiica, au realizat o ședință foto emoționantă împreună și gândul lor a fost la mama Andreei, respectiv bunica Violetei.

Andreea Marin a postat pe rețelele de socializare un video cu ea și Ana Violeta Bănică de la o ședința foto. Violeta a preluat din eleganța, rafinamentul și frumusețea părinților săi, știe să pozeze și să își pună în evidență ochii albaștrii. Mama ei, Andreea Marin, și-a asortat ținutele cu fiica ei și i-a privit cu emoții fiecare mișcare. Andreea Marin a scris un mesaj emoționant la postarea acestui video cu privire la mama sa.

“Sentimente pentru o viață ce ne leagă pe noi, cele două Violete, și cu un fir nevăzut, suntem legate de mama mea, Violeta, înger în cer ce ne-a lăsat moștenire numele și emoțiile ei, sădite în fiecare dintre noi… Nu am cuvinte să mulțumesc pentru această zi de neuitat echipei extraordinare care a făcut posibilă ședința foto mamă-fiică pentru sufletul nostru și acest video – o prețioasă amintire pentru noi – Andreea Marin & Ana Violeta Bănică”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed