Antonia este mai provocatoare ca niciodată! Fotografiată pe plajă, a lăsat la vedere mai mult decât era cazul /FOTO

Antonia, mai provocatoare ca niciodată! Frumoasa solistă  a incendiat internetul cu imagini din vacanța sa din Maldive, unde, se pare, că nu a plecat decât cu costume de baie în valiză.

Vara nu și-a intrat în drepturi aici, așa că, Antonia și Alex Velea au lăsat copiii acasă pentru o vacanță binemeritată. Antonia este mai provocatoare ca niciodată, dovadă că s-a lăsat pozată în ipostaze care de care mai sexy, pe plajă, fotograf fiind chiar viitorul său soț, Alex Velea.

Ion Lăceanu împlinește astăzi 85 de ani! Este cel mai bătrân solist român în activitate/ Exclusiv

Antonia este mai provocatoare ca niciodată! ”Am cel mai bun fotograf alături de mine”

”Am cel mai bun fotograf alături de mine”, i-a lăudat tatălui băieților săi talentul de a-i evidenția formele perfecte pentru vârsta de 32 ani, nu mai pui ca este și mamă a trei copii. Fotografiile cu formele bine conturate ale solistei au încins spiritele pe paginile sale de socializare, mai ales că Antonia a lăsat la vedere mai mult decât era cazul.Conștientă de atuurile sale, Antonia nu a ezitat să se desfășoare în ipostaze hot lăsând să se vadă și paradisul estival unde își petrece vacanța, peisaj eclipsat de sexy Antonia care a recunoscut mereu că Mama Natură i-a dat o genă bună.

Antonia și Alex Velea câștigă în acestă perioadă din publicitate

Deși principala sursă de venit a Antoniei și a Alex Velea a fost, înainte de pandemie, participarea la show-uri, cei doi au găsit o cale profitabilă de a câștiga bani buni în acestă perioadă. Se folosesc de imaginea lor pentru plasarea de produse, fapt ce le aduce câteva mii de euro lunar.

Cheloo de la Paraziții, pilot la competiții off road. Vezi ce bolid pilotează/ Exclusiv

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed