Antonio Passarelli revine cu un nou concept de afacere: gătește și cântă pentru clienți rafinați! Uimește cu talentul său ascuns

0

Antonio Passarelli, cândva cel mai cunoscut bucătar Italian în România, a dispărut în ultimii ani din zona news-urilor mondele de televiziune, preferând să vorbească prin munca ce l-a consacrat, acela de chef.

Passarelli (64 de ani), cel care a dschis moda bucătarilor de televiziune în România, alături de Dan Bittman (”Danutz SRL”) revine în actualitate asociat cu o afacere de fine dining, un restaurant aflat în nordul Bucureștiului, cu specificul său preferat, sicilian.  Un local elegant, rodul unei investiții în amenajare de peste 500.000 de euro, unde Antonio Passarelli face echipă cu fiul său, Chef Michael Psassarelli â, dar și chef Giuseppe Raciti, profesionist recunoscut pe plan internațional pentru că a adus o stea Michelin Zash în Catania.

Antonio Passarelli revine cu un nou concept de afacere: gătește și cântă pentru clienți rafinați!

Antonio Passarelli revine cu un nou concept de afacere: gătește și cântă

Implicat total în munca la restaurantul său de suflet, Antonio Passarelli uimește completând și programul artistic, în calitate de solist. Puțini știu că cheful strămutat de ani buni în România este un cântăreț și chitarist talentat. ”Am cântat la bass timp de 16 ani, într-o trupă din Italia cu care am lansat două albume. Am acompaniat mai multe personalităţi din Italia: Ana Oxa, Ivana Spagna și Georgia”, ne spune Passarelli, parte din echipă și în bucătăria localului, și pe scenă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.