AcasăMoney&PeopleBăiatul lui Radu Mazăre a devenit afacerist. ”Mă consider pe picioarele mele...

Băiatul lui Radu Mazăre a devenit afacerist. ”Mă consider pe picioarele mele sută la sută, doar la urgențe apelez la familie”

Departe de zona politică și administrativă dar și mondenă, Raducu, băiatul lui Radu Mazăre este antreprenor. Fiul fostului primar al muncipiului Constanta conduce mici afaceri, în domenii diferite, iubește și, când poate, călătorește pe glob.

Răducu Mazăre (27 ani) nu este interesat de politică, zona de unde i se trag problemele tatălui său, primar al Constanței din 2004-2016, iar, din 2019 deținut la Penitenciarul Rahova. Băiatul lui Radu Mazăre, Petcu Radu Ștefan a deschis un magazine online și este consultat și investitor în domeniul criptomonedelor. ”Sunt un tânăr aspirant care dorește să învețe cât mai mult de la viață și să facă cât mai multe acțiuni ca antreprenor, atingând cât mai multe domenii, un pasionat al muzicii, al călătoriilor și un pasionat de oameni, dar nu mă interesează politica.

Băiatul lui Radu Mazăre a devenit afacerist

VICTORIE pentru CLOTILDE ARMAND: Stare de alertă sanitară în SECTORUL 1

În momentul de față sunt implicat în două proiecte: o agenție de marketing digital, pe care am început-o cu un prieten, am început cu un magazin online și acum atingem zona de tehnologie și HORECA. Iar cel de-al doilea este un sistem de criptomonede. Mă consider pe picioarele mele sută la sută, doar la urgențe apelez la familie. Am învățat să fiu modest, am reușit să cunosc valoarea banului”, i-a spus Răducu Mazăre aseară, lui Dan Capatos. Cât despre viața sa, preferă să o țină cât mai mult la secret.

”Am o iubită, e din București. Ne-am cunoscut într-o vacanță. Eu m-am dus în Egipt, acolo erau mai multe grupuri de români și acolo ne-am împrietenit. Deocamdată suntem axați pe dezvoltarea pe plan profesional”, a mai adăugat fiul lui Radu Mazăre, care a figurat, în urmă cu mulți ani, în claamentele lor mai bogați români, cu o avere estimată la 10 milioane de euro (Top 300 Capital).

Pe viitor, la mall, dar cu dovada vaccinării! Este propunerea vicepremierului Dan Barna

Ultimele Articole