Battlefield 3 te cheamă la război!

Competiția celor 64 de concurenți la „War Day” va avea loc pe data de 29.10.2011, în cadrul showroom-ului eMAG din Crângași/București, începând cu ora 10:00. Toți amatorii de jocuri first-person shooter se pot înscrie pentru participare, atât pe www.emag.ro/blog, cât și pe site-urile partenerilor media ai evenimentului: www.gamextv.ro, www.arealit.tv, www.thegamecast.net și www.esl.eu/ro/. Participanții vor fi selectați prin tragere la sorți, iar lista finală a concurenților, precum și a rezervelor, va fi anunțată pe fiecare dintre site-urile menționate.

Cei mai buni dintre soldații care vor lua cu asediu LAN Party-ul „War Day” vor primi drept trofee de război plăci video ASUS cu GPU NVIDIA și jocuri Battlefield 3. Susținătorii acestora și publicul prezent la eveniment vor avea șansa de a câștiga jocuri Battlefield 3, stick-uri USB și un SSD Kingston, prin tombolele organizate ad-hoc.

Battlefield 3 este un joc de acțiune FPS single-player co-op și multi-player, continuarea directă a episodului Battlefield 2, lansat în anul 2005 și cel de-al 11-lea titlu al seriei. Acțiunea episodului se petrece în anul 2014, sub forma unor confruntări între US Marine Corps și organizația People’s Liberation and Resistance (PLR), pe fronturi din Paris, Tehran, Sarajevo, Sulaymaniyah, New York și Wake Island. Luptele se desfășoară în spații urbane, centre ale metropolelor și câmpuri întinse potrivite pentru luptele cu vehicule.

NVIDIA, ASUS, Best Distribution, eMAG, Kingston, Logitech și AirLive sunt principalii susținători ai evenimentului „War Day”.

Premii pentru concursul de Battlefield 3
Locul 1 – placă video ASUS GTX 570, router AirLive N.Power, joc Battlefield 3
Locul 2 – placă video ASUS GTX 560ti, router AirLive Traveler 3G, joc Battlefield 3
Locul 3 – placă video ASUS GTX 560, router AirLive N.Mini, joc Battlefield 3
Locul 4 – joc Battlefield 3

Premii pentru tombole
Tombola de la ora 12:00 – stick USB Kingston R400 4GB
Tombola de la ora 13:00 – joc Battlefield 3
Tombola de la ora 16:30 – joc Battlefield 3

Premii pentru pariuri
1x Stick USB Kingston R400 8GB – semifinală 1
1x Stick USB Kingston R400 16GB – semifinală 2
1x SSD Kingston SSDNow V100 64GB – finală

Pentru mai multe detalii, accesați bf3.wasd.ro

Despre WASD.ro:
WASD.ro reprezintă o publicație online de gaming și tehnologie, ce se adresează publicului român entuziast de jocurile digitale pentru PC, oferind recenzii amănunțite ale celor mai în vogă titluri de jocuri, dar și analize amănunțite ale celor mai noi componente hardware, precum și noutăți din zona de IT&C, încă din anul 2008. Comunitatea entuziaștilor WASD.ro oferă un spațiu virtual de discuții despre domeniul divertismentului digital.

Despre NVIDIA:

NVIDIA (NASDAQ:NVDA) este liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală şi compania care a inventat, în 1999, unitatea de procesare grafică (GPU). De atunci a stabilit noi standarde în procesarea vizuală cu o grafică impresionantă  disponibilă pe dispozitive precum tablet şi telefoane mobile, notebook-uri şi pentru staţiile de lucru. Datorită expertizei în programarea pe unitatea de procesare vizuală, NVIDIA a revoluţionat procesarea paralelă, supercomputerele devenind mult mai accesibile. Compania deţine mai mult de 2100 de patente înregistrate în SUA, inclusiv patente legate de design şi arhitectură fundamentale pentru procesarea modernă. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.nvidia.com

Despre ASUS:

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 3398 de distincţii în anul 2010 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 10000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 3000 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 10.1 miliarde USD în 2010. 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed