BCR începe ofensiva la micii comercianţi. Ce pachete oferă

Potrivit băncii, clienţii nou atraşi beneficiază de 6 luni de relaţie gratuită cu banca, pe lângă facilităţile non-bancare incluse în pachetele pentru antreprenori: semnătura electronică acordată cu o reducere de 23% faţă de preţul standard prin parteneriatul BCR – Trans Sped şi accesul gratuit la platforma BCR Antreprenor.

Pe segmentul de tranzacţionare şi plăţi, BCR oferă microintreprinderilor nou atrase gratuitate la toate plăţile şi încasările în lei, precum şi la administrarea contului curent pe o perioadă de 6 luni, facilităţi la instalarea de terminale de plată cu cardul şi chiar bancomate, reduceri cu 25% a comisionului de procesare a plăţilor prin aplicaţiile de e-commerce şi acces gratuit la serviciul de Money Trade care permite negocierea online sau prin telefon a cursului de schimb valutar.

Totodată, banca precizează că oferta de finanţare pentru micii comercianţi include facilităţi pentru factoringul intern, finanţarea capitalului de lucru şi a investiţiilor. Astfel, pentru factoringul intern banca oferă o reducere de 30% din comisionul de acordare/prelungire/majorare a facilităţii de factoring. Creditul pentru capital de lucru, linia de credit şi creditul pentru investiţii în RON pleacă de la marje de 2,2% şi comisione zero de analiză şi de rambursare anticipată. Pentru creditul de investiţii există posibilitatea obţinerii de garanţii prin Programul Jeremie.

În cadrul ofertei pentru micii comercianţi, BCR a lansat în premieră creditul pentru nevoi nenominalizate în RON. Antreprenorii pot folosi fondurile pentru dezvoltarea afacerilor prin finanţarea activităţii curente, a investiţiilor precum şi pentru refinanţarea/consolidarea altor credite cu destinaţie similară, fără a prezenta la bancă documente justificative pentru utilizarea creditului. Creditul se poate acorda pe o perioadă de până la 120 de luni, iar suma maximă poate fi până la 300.000 lei. Marja de finanţare pentru acest tip de credit pleacă de la 2,3% pentru finanţări pe termen scurt cu garanţii imobiliare.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 668 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed