Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe faimosul Badr Hari. Va lupta pentru titlul mondial la categoria grea

0

Românul l-a învis pe olandezul de origine marocană prin KO tehnic, în runda a treia a evenimentului Glory 76 iar acum urmează să lupte pentru titlul mondial la categoria grea, cel mai probabil cu prietenul săiude antrenament, olandezul Rico Verhoeven. Rico (31 ani) este actualul campion mondial, titlu pe care îl are din 2014 (57 victorii).

Lupta de aseara a fost cel mai așteptat eveniment al anului în Europa, lumea sportului de contact. Pus la podea, în repriza a doua, Benny Adegbuyi a reușit să întoarcă disputa sportivă în repriza decsivă, pumnul său oprindu-se în nasul lui Badr Hari, care a fost numărat de două ori.

Mihaela Rădulescu, mesaj savuros despre ”foștii” ei, aflați în platoul X Factor: ”Sunt câțiva foarte buni de pupat, știu eu sigur”

Acestă victorie nesperată pentru mulți specialiști, îl plasează pe Benny Adegbuyi în fruntea clasamentului celor mai bine cotați luptător din turnamentul Glory. Pentru meciul carierei sale, Benny a fost antrenamt de Dennis Krauweel, olandezul care a pregătit zeci de luptători consacrați la nivel mondial precum Semmy Schilt, Errol Zimmerman, Gokhan Saki ori legendarul Stefan Leko, vedeta turnamentului K1.

”Hai România! O zic din nou! Mulţumesc tuturor fanilor care s-au uitat de oriunde din lume. România, Olanda, Maroc…Vă iubesc!   *Mă simt grozav, a fost un meci minunat, eu am greşit şi acest lucru m-a costat. Totul a fost dramatic, dar până la urmă am demonstrat că sunt al dracu de dur! Mă aşteptam ca el să insiste, el e o legendă, chiar dacă eu am câştigat astăzi. E puternic şi rapid, am făcut o greşeală şi m-a pus la pământ. Dar după cum am spus, sunt al dracu de dur şi ştiam că dacă rezist, el o să cedeze primul”

Ion Dichiseanu, internat la Spitalul de Urgență Floreasca! Marele actor are probleme respiratorii severe