Ion Dichiseanu, internat la Spitalul de Urgență Floreasca! Marele actor are probleme respiratorii severe

În momentul în care a fost preluat de ambulanță, saturaţia de oxigen în sânge era de 70, foarte mica, iar medicii i-au administrat oxigen.

Purtătorul de cuvânt al Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa, a confirmat că marele actor se află internat în respectiva unitate spitalicească. Ion Dichiseanu a trecut de multe ori pe lângă moarte. Actorul devenit cu adevărat faimos după ce l-a întruchipat pe căpitanul Pierre Vaillant în ”Toate pânzele sus”, este un mare supraviețuitor al istoriei, după ce a trecut cu bine prin multe cumpene.

Alex Bodi a fost eliberat din penitenciar! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu va continua arestul la domiciliu

A fost smuls din frumoasa sa copilărie petrecută în preajma nodului feroviar din Adjud și deportat, alături de frații și părinții săi, într-unul din lagărele naziste de lângă Salzburg, Austria, unde  a petrecut un an, prin de orori.

Eliberat de trupele americane, a supraviețuit marii foamete din 1946-1947. Apoi a schimbat un bilet de avion datorită unei inspirații de o secundă, cursă ce s-a transformat într-o tragedie aviatică de proporții, în 1976. Un an mai târziu, a scăpat ca prin minune din teribilul cutremur ce a distrus o bună parte din București. Toate acestea într-o viață de om, situații limită în care chiar el ne-a recunoscut că a fost călăuzit și de steaua sa norocoasă.

Mihaela Rădulescu, mesaj savuros despre ”foștii” ei, aflați în platoul X Factor: ”Sunt câțiva foarte buni de pupat, știu eu sigur”

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed