Bianca Drăgușanu investește în imobiliare, în Dubai: ”Apartamentul a costat 450.000 de euro, dar valoarea lui va crește” Ce gânduri are cu noua locuință

Bianca Drăgușanu a investit aproape jumătate de milion de euro într-un apartament nou-nouț, în Dubai. L-a plătit în avans anul trecut iar acum este nerăbdătoare să facă recepția noii sale proprietăți pe care vrea să o închirieze.

”Săptămâna viitoare ar trebui să merg să văd apartamentul pe care mi l-am luat în Dubai în urmă cu un an, este gata, la cheie și eu încă nu m-am dus să-l văd. Îmi doresc foarte mult să ajung în Dubai să-mi văd casa”, a spus mondena blondină care nu are de gând să se mute deocamdată din țară.

”O să-l închiriez, ce rost are să-l țin degeaba, când el poate să producă niște bani și să-mi scot investiția cumva. El este un apartament într-un hotel practic, care urmează să fie dat în închiriere în sistem Airbnb”, a spus Drăgușanu (41 de ani),  blondina care zice că a făcut bani de pe urma propriului atelier vestimentar și a rochiilor sale, despre cea mai mare investiție a sa.

Bianca Drăgușanu investește în imobiliare!” ”A costat 450.000 de euro, dar valoarea lui va crește. Atât am plătit eu în momentul în care era în faza de proiect. Acum este gata și bineînțeles că finalizat valoarea lui este mult mai mare, sigur cu 100.000 de euro în plus față de cât am plătit pe el”, este convinsă de reușita afacerii sale Bianca Drăgușanu care susține că a plătit la semnarea contractului suma integral și nu a fost ajutată de fostul său iubit, Gabi, fiul fostului ministru Niculae Bădălău. Acesta, ca și tatăl său, este cercetat de DNA pentru fapte de corupție.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri