x


  • EUR
    4.8728
    USD
    4.0058
string(14) "moneyamppeople"

Bogdan Vălădău și Gina Chirilă și-au botezat fetița

Mai toți invitații au venit îmbrăcați în haine de nuanțe deschise, respectând dress-code-ul ceremoniei

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 13.07.2020, 13:27

Deveniți părinți chiar în miezul pandemiei, în luna mai a.c., Bogdan Vlădău și fostul manechin Gina Chirilă și-au botezat fetița în weekendul ce tocmai s-a consumat. Cei doi au ales Biserica Bucur, unul dintre cele mai vechi lăcașe de cult din Capitală (secolul XVII).

Îmbrăcați în nuanțe deschise, la fel ca și micuța lor fetiță ce a primit darul botezului, vizibil emoționați, cei doi părinți au trăit alături de câțiva prieteni unul dintre cele mai emoționante momente din viața lor.

Dat fiind că pandemia nu s-a stins, Bogdan și Gina au respectat regulile, iar evenimentul a fost unul restrâns, potrivit pentru mica și simpla bisericuță. Nași au fost Daniel si Bianca Niculae, prieteni apropiați ai cupulului. Și nașa a ales să se îmbrace în alb, în timp ce nașul a ales un costum constrastant, de culoare neagră. De altfel majoritatea invitaților au purtat alb, cel mai probabil dress-code-ul evenimentului.

Fostul manechin Gina Chirilă (25 ani)  și modelul Bogdan Vlădău (40 ani) s-au căsătorit în urmă cu 3trei ani, după alți patru ani de relație. Katia a venit pe lume pe 25 mai a.c., iar cei doi soți au ales special acest prenume, varianta ruseasca a numelui Ecaterina.