Butunoiu: Recrutarea managerilor privaţi în companiile de stat depinde de ministere

Astfel, la Transporturi se pregăteşte publicarea listei cu directorii care vor prelua funcţiile, în cadrul proiectului CEO la stat, a declarat la The Money Channel head-hunterul George Butunoiu. Pe de altă parte, la Ministerul Economiei s-a amânat licitaţia pentru înlocuirea managerilor din 48 de companii de stat directori cu experienţă în mediul privat.

 

Head-hunterul George Butunoiu a declarat că cel mai probabil mâine Ministerul Transporturilor va da publicităţii un comunicat oficial cu managerii privaţi care şi-au preluat funcţiile în cadrul instituţiei.

 

„O să fie probabil mâine un comunicat oficial de la ministerul respectiv. Am obţinut si eu vreo 50 de astfel de posturi”, a spus Butunoiu.

 

Acesta a făcut apoi referire la modul de gestionare al Ministerului: „Este alt lucru pe care l-am apreciat la ministerul respectiv – că nu şi-a bătut joc de bani. Nu numai că nu şi-a bătut joc de bani, dar a câştigat nişte servicii care ar fi costat de 5 sau de 10 ori mai mult, iar ei au reuşit să le obţină la o zecime de preţ. Deci dacă chiar vor, pot”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed