Cântăreața care își vinde hainele pe internet deși face mii de euro pe seară. Din ce motive recurge la un asemenea gest!

Muzica de petrecere și emisiunie mondene au facut-o pe Carmen Racolta, una din solistele extrem populare în lumea iubitorilor chefurilor românești sub numele de Carmen de la Sălciua.

  Ardeleanca are calendarul evenimentelor stabilit cu multe luni înainte iar prețul său nu este unul de neglijat, Pleacă de la 5000 de euro, iar suma crește în funcție de numărul de programe și componența formației care o însoțește.  Amintind de titlul cântecului său ”Sacul cu bani și avrea mea”,  solista din Alba Iulia își oglindește bunăstarea schimbând luxoase limuzine ba chiar și-a deschis o luxoasă pensiune, aproape de Alba Iulia, împreună cu soțul său. În plus, a socotit și hainele sale drept o investiție, motiv pentru care și le valorifică revânzându-le. 

Carmen de la Sălciua, cântăreața care face mii de euro pe seară din cântat dar își vinde hainele pe internet

Vedeta chefurilor laudă o garderobă impresionantă și s-a pus pe ”aerisit” garderoba formată în majoritate din articole ce au suportat, în medie, câte ”două purtări”. ”Sezonul de nunți s-a încheiat și m-am gândit să mai îmi vând din rochițe. E dulapul doldora de haine! Și poate vă place ceva, pentru că multe îmi scrieți referitor la capitolul ținute. Eu ca orice femeie le-am purtat o dată, maximum de două ori, și pe multe dintre ele le recunoașteți din videoclipurile mele”, este mesajul solistei care și-a scos la vânzare, pe ”taraba electronica” hainele de vedetă.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed