Care sunt cele zece hoteluri de patru şi cinci stele de pe litoral cu oferte de criză

Până în prezent, circa 92 de unităţi hoteliere de pe litoral au aderat la aceste programe derulate de hotelieri şi agenţiile de turism. Tarifele între 399 şi 495 de lei asigură şase nopţi de cazare pentru o persoană, cu mic dejun şi sunt de aproape două ori mai mici decât cele percepute într-o
perioadă de vârf.

Dintre cele zece hoteluri de patru şi cinci stele, există unul singur aflat la categoria cinci stele.

Este vorba despre Saturn, care, până pe 21 august, la începerea programului, practică un tarif pe noapte de 300 de lei pentru o cameră dublă, cu mic dejun inclus. "Am intrat pentru prima oară în acest program cu tarife reduse. Turiştii români trebuie să vadă cum este să beneficiezi de serviciile unei unităţi de cinci stele. Cele 30 de camere disponibile în program vor fi contractate prin intermediul agenţiilor de turism", a declarat pentru Business Standard Georgeta Baican, şeful Complexului Saturn din staţiunea cu acelaşi nume.

Hotelurile de patru stele implicate sunt în Mamaia: Splendid, Malibu, G.G. Gociman, Laguna, Florida, Complex Modern; în Olimp – Holiday; în Venus – hotelurile Dana şi Afrodita. Programul “O săptămână la mare” – deşi, oficial a fost lansat ieri, a atras deja aproximativ 9.000 de turişti, care au cumpărat sau au rezervat locuri. Cel mai mic preţ este de 159 de lei, la un hotel de o stea.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed