AcasăMoney&PeopleCarla’s Dreams nu mai vrea să continue cu trupa sa: ”Vreau să...

Carla’s Dreams nu mai vrea să continue cu trupa sa: ”Vreau să mă retrag, să mă reinventez”

Cea mai iubită formație în rândul adolescenților români, Carla’s Dreams a ajuns la capăt de drum. Andrei Țăruș, omul din spatele misterioasei trupe a făcut anunțul care va întrista pe mulți.

În anul în care trupa ce a lansat  multe succese de top, amintim ”Sub pielea mea”, ”Imperfect”, ”N-Aud”, ”Te rog”, a vândut zeci de mii de bilete și a atins reale recorduri de vizionări pe YouTube, Țăruș spune că, dacă nu ar fi fost blocajul epidemiologic, ar fi făcut un pas înapoi și ar fi închis istoria Carla’s Dreams.

”Vreau să mă retrag, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulți oameni tineri cu potențial care merită să fie auziți. Prefer să ajut pe cineva”, sunt veștile pe care le dă cel ce se află în spatele unuia dintre cele mai de success formații din ultimii 10 ani.

Pamela Anderson divorțează. Se întâmplă la un an de la ultima căsătorie și doi de la penultima

Carla’s Dreams nu mai vrea să continue cu trupa sa. Înainte de pandemie, formația a fost o afacere de milioane de euro

Întrebat cum ar fi dacă ar continua cu trupa, Țăruș a spus ce-și dorește: ”Sper să nu, să dea Domnul să nu. Tare sper să nu trebuiască să mă machiez și peste 10 ani”.
Dincolo de povestea sa muzicală, Carla’s Dreams înseamnă o formație ce a produs câteva milioane de euro din onorarii la concerte (fiind una dintre cele mai scumpe prezențe scenice din ultimii ani), difuzări și servicii de merchandising (propria linie vestimentară), dar și onorariul solistului în calitate de jurat (SuperStar-Pro TV/ X-Factor-Antena 1).

Ilie Năstase, scandal monstru cu Ciprian Marica. Miza, un teren de 50 milioane de euro. ”I-am făcut plângere penală”

Ultimele Articole