AcasăMoney&PeopleCarmen Brumă se întoarce pe micile ecrane după opt ani. În ce...

Carmen Brumă se întoarce pe micile ecrane după opt ani. În ce emisiune urmează să apară

Carmen Brumă se întoarce pe micile ecrane, după opt ani. Iubita lui Mircea Badea va fi coprezentatoare a emisiunii ”MediCOOL” (Antena 1), alături de Ana Barbu, dar și echipa de medici dr. Mihai Pautov și dr Elena Popa.

”Mă bucur că am revenit la Antena 1 într-un proiect care mi se potriveşte foarte bine şi care este în concordanță cu mesajul meu public şi preocupările mele de ani de zile, adică alimentaţia sănătoasă, echilibrată, sportul şi o stare de sănătate optimă. Sunt încântată de echipa cu care am lucrat, de invitaţii noştri şi sper că telespectatorii Antena 1 vor aprecia această emisiune inedită ca format în peisajul media!”, a spus Carmen Brumă, care, în ultimii ani și-a facut un nume în lumea consultanței dată celor ce vor să slăbească prin nutriție și sport.

Carmen Brumă se întoarce pe micile ecrane

Otilia Bilionera și-a chemat la tribunal impresarul! ”Sunt la mijloc sute de mii de euro”

Carmen Brumă se întoarce pe micile ecrane. Care va fi emisiunea?

Cea care îi este alături lui Mircea Badea de 20 de ani, specialist în nutriție și fitness Carmen Brumă  (44 ani) a fost una din primele asistente de televiziune. A debutat în urmă cu 22 de ani, la legendara producție Tele Eurobingo Show, tot la Antena 1. După un an, alături de Adina Halas, au devenit asistentele lui Mircea Badea la emisiunea ce l-a consacrat, Noaptea Târziu (Antena 1). Carmen Brumă și Mircea Badea au un băiețel, Vlad,  în vârstă de 8 ani.

Cătălin Măruță, umplut de sânge! ”Și nimeni nu a intervenit!”

 

Ultimele Articole