Cătălin Măruță, umplut de sânge! ”Și nimeni nu a intervenit!”

Cătălin Măruță, umplut de sânge, în autobuz!  Înainte imaginea sa să devină cunoscută întregii țări, pe când era student, proaspăt stabilit în București, cunoscuta vedetă Pro TV a trecut prin momente de panică după ce un hoț de buzunare l-a aplicat un cap în gură.

S-a întâmplat chiar în centrul Capitalei, iar nepăsarea celorlalți călători, inclusiv a persoanei pentru care a intervenit, l-a șocat mai mult decât violentele lovituri primite în față. Bătaia încasată i-a rămas întipărită în memorie, Cătălin Măruță povestind în propriul podcast, pentru prima data și fără vreo reținere, scena traumatizantă. Prezentatorul, pe atunci student și angajat la un post de radio al vremii, i-a atras atenția unei doamne că are poșeta deschisă, fără să știe însă că ”opera” un hoț de buzunare.

Topul celor mai scumpe rochii din lume! Cum arată ținuta feminină de 30 de milioane de dolari

Cătălin Măruță, umplut de sânge ”Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic”

“Mergeam cu o linie de autobuz, în care ți se lua tot din buzunare. I-am spus unei doamne: ‘Sărut mână, nu vă supărați, vedeți că aveți geanta deschisă’. Lângă era un domn îmbrăcat la costum, cu diplomat, care-mi zice: ‘Ce te bagi mă?’. Și mi-a dat un cap în nas în autobuz, la 12 ziua. M-a umplut de sânge și mi-a zis: «Coborâm la prima împreună»”, a rememorat Cătălin Măruță care a trebuit să se ducă la cel mai apropiat spital.  ”Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic. La prima stație, la Cișmigiu, el a coborât. Eu eram mega panicat. Apoi toată lumea era revoltată, că vai ce a făcut, să-l oprească. Eu eram atât de furios pe oamenii ăia că nu i-au zis nimic atunci, că-l lăsau pe ăla să mă omoare. Am coborât la Eroilor, unde era Spitalul Universitar, m-am dus și mi-au bandajat nasul”, a declarat prezentatorul.

Ajuns milionar în dolari înainte de 22 de ani, Sebastian Dobrincu recunoaște: ”Nici nu am terminat liceul!”

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed