Caroline de Monaco anunţă naşterea primului său nepot

‘Alteţa sa regală Prinţesa de Hanovra şi doamna Vera Santo Domingo au bucuria să vă anunţe naşterea nepotului lor, născut la 21 martie 2013’, se menţionează într-un comunicat oficial. ‘Mama şi copilul se simt bine’, au afirmat cele două bunici, fără a dezvălui prenumele bebeluşului.

 

Andrea Casiraghi are 28 de ani şi este primul nepot al prinţului suveran Albert al II-lea de Monaco. El este, în prezent, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Principatului de Monaco, după mama sa Caroline. Nepotul prinţesei poate deveni al treilea în ordinea succesiunii la tron dacă părinţii săi se căsătoresc.

 

Andrea este fiul lui Stefano Casiraghi, al doilea soţ al prinţesei Caroline, dispărut în 1990 într-un tragic accident. De la anunţarea, vara trecută, a logodnei, Tatiana Santo Domingo, 29 de ani, născută la New York, se află în mod special în atenţia presei.

 

Tânăra, care a fost crescută la Geneva şi Paris, este fiica antreprenorului columbian Julio Mario Santo Domingo Jr, decedat în 2009, şi nepoata magnatului Julio Mario Santo Domingo, care a fost unul dintre cei mai bogaţi oameni din Columbia

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed