Cartea lui Codin Maticiuc, epuizată în primele 48 de ore! Le-a cumpărat Nuțu pe toate?

Codin Maticiuc a anunțat recent că a pus la vânzare cel de-a doilea tiraj al cărții „Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru”, după ce primele exemplare s-au epuizat la 48 de ore de la lansare.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, omul de afaceri a anunțat că din cel de-al doilea tiraj de 30.000 de exemplare puse la vânzare s-au cumpărat deja 14.000 de cărți. Lansată la data de 24 noiembrie, cartea lui Codin Maticiuc a vândut primul tiraj de 15.000 de exemplare în 48 de ore, comparativ cu alți scriitori români care obțin mai mult sau mai puțin într-un singur an: „au fost oameni care au spus că nu se poate așa mult, ba că mint sau mai spusese cineva că nimeni, de fapt, nu a cumpărat-o, ci doar Nuțu Cămătaru le-a luat pe toate”, a povestit omul de afaceri.

 

La podcast, Codin Maticiuc a recunoscut cui i-a cerut sfaturi în ceea ce privește scrierea cărții: „am făcut asta cu o persoană pe care o respect foarte mult, chiar dacă nu scrie cărți, este vorba despre Lia Bugnar. În paralel ce scriam capitole, i le-am trimis și ei. Mi-a spus că îi place tot subiectul și mi-a zis că am nevoie să crești un pic personajul Codin, atunci eram undeva la 1% din carte. Eu nici nu mi-am dorit să fie al doilea roman în care să pară că sunt și eu”, a continuat el. Regizoarea și dramaturgul Lia Bugnar a participat împreună cu actriţa Maria Buză în cel de-al treilea sezon al concursului „Asia Express”, de la Antena 1.

Codin Maticiuc a avut nevoie de cinci ani pentru a se documenta, înainte de a scrie și lansa biografia. În carte, apar numele mai multor personaje din lumea interlopă, personalități din sport sau din showbiz. Celebrul cămătar povestește inclusiv despre pasiunea sa față de animale exotice, însă majoritatea lor a fost confiscată de autorități.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed