Cătălin Scărlătescu și-a închis restaurantul după câteva luni de funcționare. Nemulțumirile chefului: ”Știu că ar funcționa, doar că…”

Cătălin Scărlătescu a așteptat o viață să-și deschidă propriul local însă, când l-a deschis și-a dat seama că afacerea este departe de visul său.

După câteva luni de la inaugurare, chef Scărlătescu a închis restaurantul. Cel puțin deocamdată, pe perioada filmărilor la ”Chefi la cuțite” și a verii, sezon când numele și reputația sa este asociată cu a multor altor localuri, în special pe Litoral.

 Scărlătescu (50 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de televiziune de la noi, spune că unul din motivele pentru care a suspendat activitatea este acela că, în meseria sa, a avut succes și datorită exigenței, pe care angajații săi au simțit-o. Cum timpul alocat propriului local a devenit scurt, a realizat că afacerea nu funcționa fără ca el să fie prezent în bucătăria restaurantului situat în Capitală, pe Calea Griviței.

”Niciodată nu m-am jucat cu munca. Eu nu am avut în viața mea o zi de concediu medical. Nu există. Îmi pasă. Și nu sunt pasionat, pur și simlu îmi pasă. Nu poate să meargă bucătăria fără mine. Știu că ar funcționa, doar că trebuie să găsesc omul ăla care să învețe poezia. Să facă tot cum îi zic eu”, i-a spus lui Mihai Morar chef Scărlătescu care, pe perioada verii și-a instralat o autobucătărie în Vama Veche.

Cătălin Scărlătescu și-a închis restaurantul după câteva luni de funcționare! ”În meniu veți găsi doar ce îmi place mie. O să le pun pe masă oamenilor care vor intra aici, tot ce am găsit eu mai bun, mai interesant și mai gustos în toată viața mea. Nu voi găti cot la cot, am și eu băieți care gătesc, pe care îi învățăm, pe care îi pregătim, dar voi fi acolo cu ei’, a fost promisiunea lui Cătălin Scărlătescu la inaugurarea restaurantului său, promisiune pe care nu a putut să o onoreze.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed