Câți bani a luat Gheorghe Zamfir pe coloana sonoră a succesului Kill Bill, regizat de Quentin Tarantino

Pe lângă înregistrările sale memorabile, Gheorghe Zamfir este geniul român ce a creat și muzica câtorva producții de succes de la Hollywood.

”The Lonely Shepard” (Kill Bill vol.1, 2003) este poate cea mai cunoscută creație a sa de film. Având în vedere succesul de care s-a bucurat pelicula, mulți sunt de părere că artistul român și-a umplut conturile, însă lucrurile nu au stat deloc așa.

Cel mai cunoscut muzician român pe întreaga planetă în secolul trecut ”regele naiului”, așa cum a fost intitulat, Gheorghe Zamfir a fost uitat de producătorii filmului. Nici la aproape 30 de ani de la apariția filmului, nu a primit niciun dolar pentru folosirea melodiilor sale pe coloana sonoră a celebrului film deși bugetul a fost de 55 milioane de dolari (pentru ambele filme). Totuși faima ce i-a adus-o succesul  cinematografic semnat de Quentin Tarantino l-a făcut să nu mai lupte pentru drepturile sale.

Loredana Groza, vedeta unei superpetreceri în Mykonos dată de un milionar român. A făcut show pe insula bogaților!

Câți bani a luau Gheorghe Zamfir pe coloana sonoră a succesului Kill Bill, regizat de Quentin Tarantino

Cât despre Kill Bill, nu am recuperat nimic si nici nu cred că o sa mai văd banii ăștia vreodată.N-o să dau în judecată pe nimeni. Presa m-a făcut în toate felurile: hoț, nebun, se pare că nu mai reprezint nimic în țara asta. O să-mi vad de treburile mele”, a spus Gheorghe Zamfir.

Ajuns la onorabila vârstă de 81 de ani, artistul ale cărui melodii s-au mai auzit și în superproducțiile ”Once Upon a Time în America” (cu Robert de Niro și Joe Pesci), ”Karate Kid” ori ”Le Grand Blond” cu Pierre Richard a înregistrat și și-a adus contribuția la zeci de albume și a vândut în lunga sa carieră muzicală peste 120 milioane de discuri.

Cătălina Ponor s-a măritat cu Bogdan Jianu Imagini de la petrecere

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed