Ce afacere pregătește Ronald Gavril înainte de retragerea din ring! Este dedicată sportivilor

0

Ronald Gavril, cel mai titrat boxer român din ringul profesionist, nu vrea să părăsească celebra echipă TMT (a lui Floyd Mayweather, desemnat cel mai bun boxer și bogat din toate timpurile) fără un titlu mondial.

Până își va atinge visul, Ronald, care va face 38 de ani în curând, se pregătește asiduu sala de antrenament, și muncește pentru a pune pe picioare propria sa afacere. Una care să fie recomandată de cariera sa în boxul profesionist nord american. Încurajat de Anamaria Prodan, cu care pozează în ipostaze tandre, Gavril vrea să scoată pe piață o gamă de suplimente sportive și o linie de echipamente pentru box și sporturi de contact ce se va numi The Thrill (Fiorul – n.r., renumele său sportiv în competiții).

Vestea a dat-o chiar Anamaria Prodan, cea care a preluat și rolul de purtător de cuvânt al deținătorul centurii WBC Continental Americas. Sportiv care, după modelul Bute, vrea să boxexe în țara sa de origine pentru titlul mondial.

Ce afacerea pregătește Ronald Gavril! Ronald își dorește să urce din nou în ring, în România, într-o supergală de retragere. ”Ringul românesc va fi teatrul acțiunii unde voi lupta pentru a păstra titlul ce mi-a fost încredințat. Sunt gata să intru în ring și să vă arăt ce înseamnă cu adevărat spiritul de luptător. Este un moment pe care l-am visat de mult timp, să pot boxa în fața fanilor români, să simt energia și pasiunea lor în timp ce-mi apăr titlul”, spune Ronald Gavril.