Ce avere a făcut ca influencer Laura Giurcanu doar într-un an. Fostul fotomodel face bani buni și de pe urma reality show-urilor

Daca telespectatorii au aflat de Laura Giurcanu datorită reality show-ului ”America Express”, pentru pasionatele de trenduri  moderne, influencerița de modă are un renume consolitat în online, ce se aproape de un milion de urmăritori pe Instagram și 380.000 pe YouTube.

 Vloggerița, fost fotomodel ce a devenit cunoscută la 14 ani (după ce a câștigat ”Next Top Model by Cătălin Botezatu”) și a avut contracte cu agenții din New York, Milano, Paris ori Berlin, câștigă destul de bine din contractele de pe urma activității sale în online, și, mai nou, de poe urma participării la reality show-uri. 

Laura Giurcanu, care face echipă la ”America Express” cu Sânziana Negru, nu are parteneriate ieftine Drept dovadă că, pe 2022, firrma sa a înregistrat încasări de circa 2 milioane de lei ( 400.000 de euro). De trei ori mai mult ca în anul anterior conform raportărilor fiscale. Giurcanu, care s-a întors din competiția ”Survivor România” cu circa 20.000 de euro, încasează pentru o postare cu scop comercial pe Instagram circa 1.500 de euro.

Ce avere a făcut ca influencer Laura Giurcanu doar într-un an! ”Firma mea, spre exemplu, codul CAEN este prestare de servicii social media. Am un SRL din 2016, adică de la începuturi, plătesc taxe, plătesc TVA, plătesc impozit pe venit şi impozit pe dividente”, spunea cu tărie Laura Giurcanu ca reație la faptul că fiscul încearcă să găsească soluții să impoziteze influencerii.

”Eu influencingul îl văd ca pe ceva mult mai simplu decât modellingul, asta pot să spun sigur, dar vine cu provocări, ca orice altă meserie..”, spune Laura Giurcanu despre noua și bănoasa sa profesie.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed