Ce avere are premierul Nicolae Ciucă. Acesta încasează o pensie de serviciu

Ce avere are premierul Nicolae Ciucă. Acesta încasează o pensie de serviciu. Premierul Nicolae Ciucă deține mai multe terenuri, o casă, dar și mașini, conform declarației sale de avere.

De asemenea, la capitolul venituri, șeful Executivului chiar nu o duce destul de rău.

Ce avere are premierul Nicolae Ciucă. Acesta încasează o pensie de serviciu

Potrivit declarației de avere publicată în 2022, premierul Nicolae Ciucă deține un teren intravilan de 2.829 de metri pătrați în Dolj, alături de soția sa.

Totodată, el mai are și un teren intravilan de 598 de metri pătrați în Dumbrăveni, Ilfov, pe care îl deține tot împreună cu soția. Tot aici, premierul are și o casă de locuit de 232 de metri pătrați.

În ceea ce privește mașinile deținute de acesta, premierul are două autoturisme Toyota, unul din 2006 și altul din 2020.

Ce avere are premierul Nicolae Ciucă. Acesta încasează o pensie de serviciu

La capitolul venituri, sumele sunt impresionante. Premierul Nicolae Ciucă primește o pensie specială ca general în rezervă, care e mai mare decât un salariu de ministru.

Astfel, la venituri, premierul a trecut în ultima declarație de avere 148.446 de lei, indemnizații ca Ministru al Apărării Naționale, și salarii de prim ministru de 17.683 lei. De asemenea, Nicolae Ciucă a primit o pensie de serviciu de 214.990 lei, în timp ce soția lui a primit o pensie de serviciu de 59.500 lei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed