Ce bolizi conduc ”populăroșii” noștri! Ajung la hore în Porsche ori Mercedes FOTO GALERIE

Dacă la horit se arată în costume tradiționale, nu același lucru de întâmpă când sunt de întâlnit pe șoselele țării. Căci, vedetele genului popular își poată iile în luxoase suv-uri și limuzine.

Ionuț Dolănescu, Vlăduța Lupău, Emilia Ghinescu și Angela Rusu Moldovan uimesc când urcă pe scenele serbărilor populare direct din automobile de lux, de  zeci de mii de euro.

Vlăduța Lupău (FOTO dreapta jos)  este poate cea mai răsfățată folcloristă de la noi. Soția fotbalistului Adrian Rus, Vlăduța Lupău strălucește într-un luxos Porsche Chayenne de peste 80.000 de euro. Solista a avut în trecut chiar și un Mercedes GL de peste 100.000 de euro.

Ce bolizi conduc ”populăroșii” noștri! Lupu Rednic are un BMW X6

Ionuț Dolănescu se prezintă pe șoselele țării în suv-uri de mărime americană, el fiind și cetățean al USA.  Dacă Hummer-ul s-a dovedit o mașină prea mare pentru străzile de la noi, solistul și-a adus un Mercedes GL de peste ocean.

Bugetarul Lupu Rednic și-a permis din salariul de agent șef de poliție și sef al Ansamblului ”Ciocârlia” un BMW X6. Când coboară din luxosul său SUV cu clopul pe cap, la concerte, majoritatea îl admiră și  și-ar dori să aibă meseria sa. Tot un BMW X6 luat din doinit și horit conduce și bucovineanca Viorica Macovei.

Emilia Ghinescu își poartă straiele populare în porbagajul unui suv BMV X5, Constantin Enceanu într-un Mercedes E Klasse (FOTO dreapta sus), la fel și Angela Rusu Moldovan. Și frumoasa Georgiana Lobonț Cicivan (FOTO stânga sus) este răsfățată de soțul său cu un suv Mercedes, cadou recent primit.

Ce avere a ajuns să aibă în prezent rapper-ul Jay Z

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed