Ce pensie primește Florin Piersic după 65 de ani de carieră!

Unul din cei mai iubiți actori români, Florin Piersic continuă să urce pe scenă, la 85 de ani, cu o poftă de jucat nestăvilită.

A ajuns la o vârstă onorabilă, însă cu o pensie rușinoasă  pentru un artist ce a încântat generații de români în cele peste 60 de producții cinematografice și alte zeci de teatru. Asta în comparație cu miile de ”pensii speciale”. Florin Piersic primește de la stat o pensie de 2.000 de lei lunar. Un venit modest pentru rolul marelui actor în cultura românească,  însă completat din fericire cu drepturi de autor dar și de o indemnizație de la Uniunea Teatrală din România (UNITER) de circa 2.700 lei.

Surprinzător, cine a fost primul iubit al Andreei Esca. Este băiatul unui actor legendar /FOTO

Dacă ar fi fost să trăiască doar din din pensie, chiar și maestrului, personaj  în fața căruia se deschid toate ușile iar oamenii îl aplaudă în semn de recunoștință chiar și pe stradă, nu i-ar fi fost chiar ușor. Veniturile sale sunt completate de onorariul său de pe urma activității artistice. Bani cu care Florin Piersic a făcut investiții imobilare în ultimii 30 de ani.. Locuiește la Cluj într-o cochetă căsuță, mai are un apartament, o cabană de vacanță aproape de Cluj-Napoca dar și o vilă la București.

”Doctor de bine” vine la Pro TV în locul emisiunii ”Ce se întâmplă, doctore?” Mihaela Bilic este noul doctor al postului

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed