”Doctor de bine” vine la Pro TV în locul emisiunii ”Ce se întâmplă, doctore?” Mihaela Bilic este noul doctor al postului

”Doctor de bine” vine la Pro TV în locul ”Ce se întâmplă, doctore?”, emisiune ce a fost prezentă în programul Pro Tv în ultimii 18 ani. Locul doctoriței postului, prezentatoarea și realizatoarea emisiunii, medicul Oana Cuzino, a fost luat de  nutriționista Mihaela Bilic, cea care a mai prezentat ”Arena Bucătarilor”.

”Doctor de bine” va fi prezentat p pe același tronson orar cu precedent producție ”Ce se întâmplă, doctore?”, la Știrile Pro TV de dimineață, de luni până vineri, dar și în weekend, într-o ediție specială. Vor fi în fiecare zi știri, în cadrul știrilor va fi cel puțin o pastilă de știri legate de sănătate, iar în weekend va fi o emisiune de sănătate și de lifestyle pe care o vom construi cu informații în domeniul medical, cu informații despre nutriție, dar și despre lucruri banale precum mersul la cumpărături”, a spus doctorul și specialistul în nutriție despre emisiunea ce va debuta în toamnă, la Pro TV.

Pro Tv și-a anunțat grila de toamnă! De când încep show-urile și serialele vedetă

”Doctor de bine” vine la Pro TV în locul emisiunii ”Ce se întâmplă, doctore?”

Vom trata subiecte din tot ce înseamnă sferă medicală, lifestyle, viață de zi cu zi, de la nutriție la psihologie, de la sex până la hobby și activități de recreere. Avem nevoie ca românii noștri nu doar să fie hrăniți cu mult și bine, dar și să fie din nou încrezători, optimiști și cu chef de viață”, a adăugat noua vedetă Pro TV ce a venit pe locul Oanei Cuzino. ”Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online”, vorbește Oana Cuzino despre noul său proiect.

Surprinzător, cine a fost primul iubit al Andreei Esca. Este băiatul unui actor legendar /FOTO

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed