Ce studii are, de fapt, Theo Rose

Ce studii are, de fapt, Theo Rose. Theo Rose a devenit extrem de cunoscută publicului larg, iar acum, odată cu oferta primită la Vocea României, numele său este și mai des adus în discuție.

Theo Rose s-a făcut remarcată cu vocea ei încă de când era mic copil. Și-a dorit să calce pe urmele surorii sale și să devină cântăreață și a făcut tot ce a putut pentru a obține un loc pe scena muzicală.

În ceea ce privește studiile sale, Theo Rose a urmat liceul de muzică „Dinu Lipatti“, specializarea Pedagogie Muzicală, pe care l-a absolvit cu onorabila medie de 9.50.

Cântăreața și-a dorit apoi să urmeze cursurile facultății de actorie din București, lucru care, din păcate, nu a fost posibil.

În ciuda faptului că s-a pregătit intens pentru admiterea la facultate, artista nu a reușit să ajungă la timp pentru a-și susține examenul. Cele 5 minute de întârziere s-au interpus între ea și visul de a ajunge actriță, întrucât, din cauza traficului aglomerat din București, tânăra nu a mai putut să intre la proba respectivă.

”Am plecat de acolo plângând, m-am oprit la prima biserică, plângeam cu suspine, era visul meu năruit“, a povestit ea la un moment dat.

Ulterior, soarta s-a îngrijit să-i ofere ce avea nevoie, iar Theo Rose s-a înscris la Universitatea Spiru Haret, unde avea să intre din prima. Din păcate, însă, din lipsă de candidați, secția de actorie a fost în cele din urmă desființată. Întrucât a avut șansa ca dosarul ei să fie mutat, tânăra a ales secția de muzică.

Cu toate că nu s-a folosit niciodată de diploma obținută, după cum a spus-o chiar ea, Theo Rose a absolvit facultatea și și-a susținut lucrarea și examenul de licență.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri