Cea mai importantă investiție pentru Bianca Drăgușanu, pe 2024! Își bagă imaginea ”în reparații”: ”Fața mea a fost stricată!”

După ani în care a făcut totul pentru a fi în atenția publică, Bianca Drăgușanu a concluzionat că a venit vremea să-și reface imaginea, cea fizică. Vrea o ”schimbare la față”!

Fosta diva a știrilor mondene, astăzi anteprenoare cu o afacere în domeniul vestimentar care îi merge foarte bine, are planuri pentru 2024 să se ocupe și de ea și să îndrepte urmele zecilor de intervenții estetice pe care le-a făcut. Pentru început vrea să își repare…fața, potrivit spuselor sale, care ”a fost stricată” datorită acidului hialuronic injectat în buze.

Bianca Drăgușanu nu a ascuns niciodată că și-a ”ajustat” imaginea cu ajutorul operațiilor estetice, și va ajunge iar la bisturiu. La 41 de ani este hotărâtă să intre în reparații pentru a-și reactualiza imaginea.

Bianca Drăgușanu își bagă imaginea în reparații! ”Urmează să îmi fac o intervenție de lifting facial, dar teoretic vreau să îmi repar toată fața. Fața mea a fost stricată în primul rând de forma buzelor pe care o am și pe care am injectat-o vreo 20 de ani mult și prost iar acum sunt cu echipa de doctori care încearcă să mă repare și cred că o să fie cu succes”, și-a informat din timp admiratorii.

Pe plan profesional, diva se declară mulțumită de veniturilesale, își întreține singură fetița și familia și pune și bani de-oparte pentru achiziții precum apartamentul în Dubai pentru care a plătit avansul.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed