Se vinde cea mai scumpă Dacia clasică. În 2024 s-a lansat și modelul cu cel mai mare preț din istorie

Românii sunt cunoscuți pentru nostalgia lor față de mașinile cu care au crescut, iar automobilele Dacia clasice sunt la mare căutare, cu prețuri pe măsură.

În același an în care a fost lansat cel mai scump model Dacia din istorie, Duster Hybrid, cu un preț de circa 38.500 de euro, a fost pusă în vânzare și cea mai scumpă Dacie veche.

Acest automobil istoric, fabricat la Pitești cu piese franțuzești, este deosebit prin toate actele originale, factura de achiziție și cartea de service completă. Restaurată minuțios, această Dacie veche își cere un preț care poate părea exorbitant pentru unii: 15.000 de euro, preț negociabil. În imagini, mașina arată ca nouă, fiind revopsită și recondiționată atât în ceea ce privește tinichigeria, cât și partea mecanică și estetică, interiorul și exteriorul.

Ce preț colosal are cea mai scumpă Dacia clasică! Automobilele clasice au câștigat o popularitate deosebită în România în ultimii ani, fiind salvate de la casare și transformate în adevărate bijuterii pe patru roți. Acestea pot fi admirate în trafic, la parade sau în postările făcute de RAR (Registrul Auto Român).

Anul acesta s-a lansat și cel mai scump și tehnologizat model din istoria Dacia

În 2024, constructorul român a anunțat lansarea celui mai scump model Dacia din istorie, gama Duster Hybrid. Noul Duster este primul vehicul echipat cu motorul pe benzină TCe 130 și un sistem mild hybrid de 48V, oferind un prim nivel de electrificare. Prețul modelului Dacia Extreme Hybrid începe de la 36.650 de euro, reflectând nivelul avansat de tehnologie și inovație adus de acest model.

Astfel, pasiunea pentru Dacia se manifestă atât prin interesul pentru modelele clasice, cât și prin entuziasmul pentru noile inovații ale brandului, fiecare având un loc special în inimile românilor.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed