Cele mai scumpe mașini ale fotbaliștilor români! Mirel Rădoi are propriul parc auto

Acestea sunt cele mai scumpe mașini ale fotbaliștilor români. Dacă Leo Messi ori Cristiano Ronaldo au în garaje superbolizi de milioane de euro, sunt și câțiva fotbaliști români care, când ies pe șosele atrag atenția prin superautomobilele lor.

Răzvan Raț are o colecție personală de șase Ferrari. Anul acesta, la împlinirea vârstei de 40 de ani, fostul căpitan al echipei naționale de fotbal a României și-a făcut cadou un Ferrari 488 Pista Spider ce a costat nu mai puțin de 350.00 euro. După 15 ani de jucat în campionate puternice din afara țării, Raț își permite lejer o astfel de colecție.

Tot o colecție impresionată de mașini supersport are și fostul atacant al naționalei de fotbal al României George Țucudean, care a schimbat terenul de fotbal cu zona afacerilor. Fostul jucător de la FCSB, Viitorul și CFR Cluj este singurul fotbalist ce a fost la națională care știe să strunească și un Ferrari, Porsche, Range Rover,  Mercedes AMG GT 62, Audi R8, dar și un tractor. Le are pe toate în garajul moșiei sale de pe dealurile Măderatului, unde are o potgorie imensă. ”Am fost copilot al lui Marco Tempestini la un tur demonstrativ. Am crezut că sunt şofer bun, dar lângă el mi-am dat seama că sunt departe de un şofer profesionist”, a spus Țucudean, care are în garaj și un Ferrari 458 GTB de circa 200.000 euro.

Cândva greii ringului, astăzi oameni de succes. Ce afaceri conduc fostele glorii K1 ale României

Cele mai scumpe mașini ale fotbaliștilor români! Mirel Rădoi are cel mai scump parc auto

Denis Alibec s-a cam plictisit de McLaren-ul său 540C pentru care a plătit 170.000 de euro și l-a scos la vânzare. 320 km/h era viteza maximă a supercar-ului britanic, care accelera de la 0 la 100 km/h în doar 3,5 secunde.

Fostul jucător, actualmente căpitanul naționalei de fotbal a României, Mirel Rădoi conduce un bolid unic în România, Mercedes-AMG GT 63 S. Bolidul în patru uși are motor V8 de 4.0 litri, dezvoltă 639 de cai și costă circa 160.000 euro. Rădoi mai are un Ferrari F12 Berlinetta, un Bentley Bentayga, dar și un Rolls Royce Cullinan (300.000 euro).

Vlad Chiricheș atrage toate privirile la volanul unui Maserati Gran Turismo, Gabriel Torje conduce un Porsche Panamera iar Gabriel Tamaș se poate lăuda cu un Mercedes G-Klasse.

Așa arată cea mai scumpă lenjerie intimă din lume. O pereche de bikini au costat doar 10.000.000 dolari

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed