Charlie Ottley a fost tâlhărit în Timișoara. Jurnalistul britanic i-a fugărit pe hoți, dar le-a pierdut urma

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, realizatorul documentarelor Wild Carpathia și Flavors of Romania, a fost jefuit în Timișoara, unde filma un material de promovare a județului Timiș.

Îndrăgitul jurnalist britanic, Charlie Ottley, aflat în Timișoara pentru a filma un material de promovare a județului Timiș, a fost jefuit în Parcul Botanic.

Ottley a rămas fără mai multe echipamente, printre care și o dronă. Jurnalistul a pierdut înregistrările realizate în acea zi. Potrivit unei postări pe Instagram, pe care ulterior a șters-o, Charlie a încercat să-i prindă pe făptași, însă nu a reușit.

Britanicul a apelat la ajutorul Poliției și a depus plângere.

Apelul Consiliului Judeţean Timiş

Consiliul Judeţean Timiş face apel la autorităţile responsabile să se mobilizeze în instrumentarea cazului realizatorului de documentare Charlie Ottley, căruia i s-a furat geanta într-un parc din centru municipiului Timişoara.

„Jurnalistului britanic i s-au furat echipamente esenţiale, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice. Consiliul Judeţean Timiş îi sprijină demersurile de a continua filmările programate, deşi odată cu echipamentul au fost furate şi înregistrările făcute zilele trecute. Imediat după incident, Charlie Ottley şi persoana care îl însoţea, membră a echipei de filmare, au depus plângere la Poliţie. Facem apel la autorităţile responsabile să se mobilizeze atât în instrumentarea cazului, cât şi în asigurarea siguranţei tuturor cetăţenilor care se află pe teritoriul administrativ al Timişoarei„, arată un comunicat al administraţiei judeţene.

Ce spune Poliția

În această dimineață, 06 iunie a.c., jurul orei 03:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în Parcul Civic din Timișoara unui bărbat i-a fost sustrasă o geantă care conținea o dronă.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptei și tragerea acestora la răspunderea penală.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed